ΜΕΝΟΥ
ΤΟ ΚΑΛΑΘΙ ΜΟΥ

Τρόποι Αποστολής

ΕΛΛΑΔΑ

Οι αποστολές εντός Ελλάδος πραγματοποιούνται με τις εταιρείες ταχυμεταφοράς Courier Center και Γενική Ταχυδρομική αλλά και με το απλό ταχυδρομείο (ΕΛΤΑ).

Ο χρόνος παράδοσης είναι 1-2 εργάσιμες ημέρες μέσω ταχυμεταφορικής, ανάλογα την περιοχή σας και 4-5 εργάσιμες μέσω ΕΛΤΑ.

Οι παραγγελίες που καταχωρούνται τις εργάσιμες ημέρες και μέχρι τις 14:00, αποστέλλονται αυθημερόν.

ΚΑΝΟΝΙΚΕΣ ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ (ΜΙΚΡΟΥ ΟΓΚΟΥ)

Τα έξοδα αποστολής για αγορές έως 58,99€ είναι 4,50€.

Ισχύει Δωρεάν Αποστολή για αγορές των 59€ και άνω, εκτός των ειδών μεγάλου ογκομετρικού βάρους (π.χ. βαλίτσες) όπως αναφέρεται αναλυτικά  παρακάτω.

Τα έξοδα πληρωμής με αντικαταβολή επιβαρύνονται σε κάθε περίπτωση με 2€ για όλες τις παραγγελίες ανεξαρτήτως ποσού.

Οι αποστολές μικρού όγκου πραγματοποιούνται με την Courier Center.

ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΧΡΕΩΣΗ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΩΝ ΓΙΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΜΕΓΑΛΟΥ ΟΓΚΟΥ

Για προϊόντα μεγάλου ογκομετρικού βάρους, όπως οι βαλίτσες, οι σάκοι με ρόδες ή τα μεγάλα σακίδια, υπάρχει επιπλέον χρέωση μεταφορικών.

Το ποσό της επιπλέον χρέωσης μεταφορικών αναγράφεται μαζί με την τιμή του προϊόντος και συνυπολογίζεται στο συνολικό κόστος.

Για προϊόντα όπως μικρές βαλίτσες η χρέωση είναι 7,90€ για αποστολή με απλό ταχυδρομείο (ΕΛΤΑ) ή 9,90€ με ταχυμεταφορική (Γενική Ταχυδρομική) για πιο άμεση παράδοση.

 Για τις μεσαίες βαλίτσες η χρέωση είναι 9,90€ για αποστολή με απλό ταχυδρομείο (ΕΛΤΑ)  ή 14,90€ με ταχυμεταφορική (Γενική Ταχυδρομική) για πιο άμεση παράδοση.

Για τις μεγάλες βαλίτσες η χρέωση είναι 11,90€ για αποστολή με απλό ταχυδρομείο (ΕΛΤΑ)  ή 19,90€ με ταχυμεταφορική (Γενική Ταχυδρομική) για πιο άμεση παράδοση.

Για βαλίτσες αξίας άνω των 150€ τα έξοδα αποστολής είναι δωρεάν.

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies και άλλες τεχνολογίες καταγραφής για να εξασφαλίσει την σωστή λειτουργία της