ΜΕΝΟΥ
ΤΟ ΚΑΛΑΘΙ ΜΟΥ

Τρόποι Αποστολής

ΕΛΛΑΔΑ

Οι κανονικές αποστολές εντός Ελλάδος πραγματοποιούνται με τις εταιρείες ταχυμεταφοράς Γενική Ταχυδρομική και ΕΛΤΑ-Courier, με μέσο όρο παράδοσης 1 - 3 εργάσιμες ημέρες.

Συνήθως στα μεγάλα αστικά κέντρα της ηπειρωτικής χώρας η παράδοση πραγματοποιείται την επόμενη εργάσιμη ημέρα.

Στις περιπτώσεις δεμάτων πολύ μεγάλου όγκου (π.χ. μεγάλες βαλίτσες), δίνεται η δυνατότητα αποστολής με τα ΕΛΤΑ, με μέσο όρο παράδοσης 3 - 4 εργάσιμες ημέρες αναλόγως την περιοχή σας.

Οι παραγγελίες που καταχωρούνται τις εργάσιμες ημέρες και μέχρι τις 14:00, αποστέλλονται αυθημερόν.

ΚΑΝΟΝΙΚΕΣ ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ (ΜΙΚΡΟΥ ΟΓΚΟΥ)

Τα έξοδα αποστολής για αγορές έως 58,99€ είναι 4,90€.

Ισχύει Δωρεάν Αποστολή για αγορές των 59€ και άνω, εκτός των ειδών μεγάλου ογκομετρικού βάρους (π.χ. βαλίτσες) όπως αναφέρεται αναλυτικά παρακάτω. Για τα συγκεκριμένα είδη ισχύουν δωρεάν μεταφορικά για αγορές αξίας των 200 ευρώ και άνω.

Τα έξοδα πληρωμής με αντικαταβολή επιβαρύνονται σε κάθε περίπτωση με 3,00€ για όλες τις παραγγελίες ανεξαρτήτως ποσού. Στην επιλογή αυτή, προτού συσκευαστεί η παραγγελία, θα πραγματοποιείται τηλεφωνική επικοινωνία της εταιρείας μας με τον πελάτη για επιβεβαίωση των στοιχείων αποστολής.

ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΧΡΕΩΣΗ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΩΝ ΓΙΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΜΕΓΑΛΟΥ ΟΓΚΟΥ

Για προϊόντα μεγάλου ογκομετρικού βάρους, όπως οι βαλίτσες, οι σάκοι με ρόδες ή τα μεγάλα σακίδια, υπάρχει επιπλέον χρέωση μεταφορικών όπως ορίζουν όλες οι εταιρείες courier.

Το ποσό της επιπλέον χρέωσης μεταφορικών αναγράφεται μαζί με την τιμή του προϊόντος στην ολοκλήρωση της παραγγελίας και συνυπολογίζεται στο συνολικό κόστος.

Η αποστολή αυτών των ειδών πραγματοποιείται κατά πλειοψηφία μέσω της Γενικής Ταχυδρομικής για πιο άμεση παράδοση. Σε κάποιες όμως περιπτώσεις δεμάτων πολύ μεγάλου όγκου ενδέχεται να αποσταλούν με τα ΕΛΤΑ, με μέσο όρο παράδοσης τις 3 - 4 εργάσιμες ημέρες.

Για προϊόντα όπως μικρές βαλίτσες ή σάκοι με ρόδες έως 55εκ η χρέωση είναι 9,90€ με Courier.

Για τις μεσαίες βαλίτσες ή μεγάλους σάκους με ρόδες η χρέωση είναι 17,90€ με Courier ή 12,90€ με τα ΕΛΤΑ.

Για τις μεγάλες βαλίτσες  η χρέωση είναι 23,90€ με Courier ή 13,90€ με τα ΕΛΤΑ.

Για βαλίτσες αξίας άνω των 200€ τα έξοδα αποστολής είναι δωρεάν και αποστέλλονται αποκλειστικά με τα ΕΛΤΑ.

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies και άλλες τεχνολογίες καταγραφής για να εξασφαλίσει την σωστή λειτουργία της