ΜΕΝΟΥ
ΤΟ ΚΑΛΑΘΙ ΜΟΥ

Τρόποι Πληρωμής

ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ

Για τη διευκόλυνση και εξυπηρέτηση όλων όσων επιθυμούν να πραγματοποιήσουν αγορές από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα, το verobags.gr προσφέρει στους πελάτες του την δυνατότητα να επιλέξουν αν η πληρωμή τους θα γίνει με έκδοση απόδειξης λιανικής πώλησης ή τιμολογίου. Τιμολόγιο εκδίδεται σε επαγγελματίες, εφόσον το επιλέξουν και συμπληρώσουν κατά την παραγγελία τους τα εξής στοιχεία: Επωνυμία, Α.Φ.Μ., Δ.Ο.Υ. και αντικείμενο δραστηριότητας. 

Ακολουθούν οι εναλλακτικοί τρόποι πληρωμής:


 1. Χρέωση πιστωτικής κάρτας

Χρέωση πιστωτικών, χρεωστικών και προπληρωμένων καρτών των Visa, Mastercard, Maestro, καθώς και με χρήση του ηλεκτρονικού πορτοφολιού Masterpass. Η χρέωση της πιστωτικής/χρεωστικής σας κάρτας αναλαμβάνεται από το ασφαλές περιβάλλον της Τράπεζας Πειραιώς, εξασφαλίζοντας έτσι την απόλυτη ασφάλεια της συναλλαγής σας. Το verobags.gr έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ασφάλεια των συναλλαγών μέσω των καρτών σας.

2. Αντικαταβολή μετρητών, τη στιγμή που θα παραληφθούν τα προϊόντα από την εταιρεία courier.

Στην επιλογή αυτή, προτού συσκευαστεί η παραγγελία, θα πραγματοποιείται τηλεφωνική επικοινωνία της εταιρείας μας με τον πελάτη για επιβεβαίωση των στοιχείων αποστολής.

Για αγορές αξίας άνω των 59€ τα έξοδα μεταφοράς είναι δωρεάν. Εξαιρούνται τα είδη μεγάλου ογκομετρικού βάρους (π.χ. βαλίτσες). Η αντικαταβολή χρεώνεται σε κάθε περίπτωση με 3,00€.


3. PAYPAL, σε ασφαλές περιβάλλον μέσω της Paypal.

Οι πληρωμές μέσω Paypal επιβαρύνονται με έξοδα προμήθειας +6% για όλες τις παραγγελίες ανεξαρτήτως ποσού.


4. Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό

Μπορείτε να επιλέξετε την τράπεζα που σας διευκολύνει για την κατάθεση του ποσού της παραγγελίας σας. Στο καταθετήριο της τράπεζας πρέπει να αναγράψετε ως αιτιολογία το πλήρες ονοματεπώνυμό σας. Για την ταχύτερη εκτέλεση της παραγγελίας σας μπορείτε να μας στείλετε μέσω email στο sales@verobags.gr τo καταθετήριο της Τράπεζας ή να επικοινωνήσετε τηλεφωνικά στο (+30) 210.9930318.  Σε περίπτωση επιλογής διαφορετικής τράπεζας από τις αναγραφόμενες, τα έξοδα τραπεζικής προμήθειας επιβαρύνουν τον πελάτη.

Οι τραπεζικοί λογαριασμοί της επιχείρησής μας, στους οποίους μπορείτε να καταθέσετε τα χρήματα είναι:

ALPHA BANK: GR76 0140 2630 2630 0200 2003 964

ΤΡ. ΠΕΙΡΑΙΩΣ: GR11 0171 0390 0060 3915 1319 489

Σε περίπτωση επιλογής διαφορετικής τράπεζας από τις αναγραφόμενες, τα έξοδα τραπεζικής προμήθειας επιβαρύνουν τον πελάτη.Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies και άλλες τεχνολογίες καταγραφής για να εξασφαλίσει την σωστή λειτουργία της