ΜΕΝΟΥ
ΤΟ ΚΑΛΑΘΙ ΜΟΥ

Τρόποι Πληρωμής

ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ

Για τη διευκόλυνση και εξυπηρέτηση όλων όσων επιθυμούν να πραγματοποιήσουν αγορές από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα, το www.verobags.gr προσφέρει στους πελάτες του τους ακόλουθους εναλλακτικούς τρόπους πληρωμής:

 1. Χρέωση πιστωτικής κάρτας

Χρέωση πιστωτικών, χρεωστικών και προπληρωμένων καρτών των Visa, Mastercard, Maestro, καθώς και με χρήση του ηλεκτρονικού πορτοφολιού Masterpass. Η χρέωση της πιστωτικής/χρεωστικής σας κάρτας αναλαμβάνεται από την Τράπεζα Πειραιώς, εξασφαλίζοντας έτσι την απόλυτη ασφάλεια της συναλλαγής σας και γίνεται την ημέρα έναρξης της διαδικασίας αποστολής των προϊόντων. Το www.verobags.gr έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ασφάλεια των συναλλαγών μέσω της πιστωτικής σας κάρτας. Με αγορές αξίας έως 59€ με χρήση πιστωτικής κάρτας ο πελάτης έχει δικαίωμα επιλογής μέχρι 2 άτοκες δόσεις. Για αγορές αξίας άνω των 59€ ο πελάτης έχει δικαίωμα επιλογής μέχρι 6 άτοκες δόσεις.

2. Αντικαταβολή μετρητών, τη στιγμή που θα παραληφθούν τα προϊόντα από την εταιρεία courier.

Για αγορές αξίας άνω των 59€ τα έξοδα μεταφοράς είναι δωρεάν. Εξαιρούνται οι βαλίτσες ταξιδίου. Η αντικαταβολή χρεώνεται σε κάθε περίπτωση με 2€. Επίσης δίνεται η δυνατότητα στον πελάτη να επιλέξει αν η πληρωμή του θα γίνει με έκδοση απόδειξης λιανικής πώλησης ή τιμολογίου. Τιμολόγιο εκδίδεται σε επαγγελματίες, εφόσον το επιλέξουν και συμπληρώσουν κατά την παραγγελία τους τα εξής στοιχεία: Επωνυμία, Α.Φ.Μ., Δ.Ο.Υ. και αντικείμενο δραστηριότητας.


3. Paypal, σε ασφαλές περιβάλλον μέσω του PAYPAL.

4. Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό

Μπορείτε να επιλέξετε την τράπεζα που σας διευκολύνει για την κατάθεση του ποσού της παραγγελίας σας. Στο καταθετήριο της τράπεζας πρέπει να αναγράψετε ως αιτιολογία το πλήρες ονοματεπώνυμό σας. Για την ταχύτερη εκτέλεση της παραγγελίας σας μπορείτε να μας στείλετε μέσω email στο sales@verobags.gr τo καταθετήριο της Τράπεζας ή να επικοινωνήσετε τηλεφωνικά στο (+30) 210.9930318.  Σε περίπτωση επιλογής διαφορετικής τράπεζας από τις αναγραφόμενες, τα έξοδα τραπεζικής προμήθειας επιβαρύνουν τον πελάτη.

Οι τραπεζικοί λογαριασμοί της επιχείρησής μας, στους οποίους μπορείτε να καταθέσετε τα χρήματα είναι:

ALPHA BANK: GR76 0140 2630 2630 0200 2003 964

ΤΡ. ΠΕΙΡΑΙΩΣ: GR11 0171 0390 0060 3915 1319 489

Σε περίπτωση επιλογής διαφορετικής τράπεζας από τις αναγραφόμενες, τα έξοδα τραπεζικής προμήθειας επιβαρύνουν τον πελάτη.